Бумбокс, Pianoбой, ТНМ Конго — "Для тебя"



Бумбокс, Pianoбой та ТНМ Конго преpeзентували кліп "Для тебя" (кліп знято на пісню "Для тебя" групи Михей і Джуманджі).

Влітку 2012 року до групи Бумбокс звернулося Перше Музичне Видавництво з пропозицією взяти участь у концерті-триб'ют Михея и Джуманджи. Бумбокс повинні були зробити кавер-версію пісні Михея - "Для тебе".

Розуміючи, наскільки делікатне завдання стоїть перед групою, Андрій Хливнюк та Олексій Согомонов (продюсер групи), вирішили залучити до роботи над піснею Дмитра Шурова з групи Pianoбой, як представника нової хвилі української музики, Фагота і Фоззі з гурту ТНМ Конго, як ветеранів, які не тільки особисто знали і дружити з Міхеєм, але і записали з ним відому пісню "На дачу.ua".

У серпні пісня "Для тебя", в якій звучить вокал Андрія Хливнюка, Дмитра Шурова, Фагота і Фоззі, була записана на київській студії "З ранку до ночi" звукорежисером Максимом Топчієм. Тоді ж було вирішено зняти кліп.

Режисером кліпу "Для тебе" виступив Володимир Якименко (раніше зняв для Бумбокса кліпи "та4то", "Полiна", "Eva", "Літній Дощ"), оператором - Влад Крамськой. Акторок на головні ролі вирішили шукати серед прихильниць Бумбокса, розмістивши відповідні оголошення в соціальних мережах. Відгукнулися десятки дівчат, чотирьох з яких запросили знятися в кліпі. Катерині Чернявської, оперній співачці з Москви, дісталася роль топ-менеджера; киянка Яна Турбіна зіграла рокершу; Олександра Агієнко, флорист з Києва, що знімалася в кліпі Бумбокса "Пiддубній Миколо?" в якості асистентки метальника ножів, зіграла стиліста; Катерині Секкер, студентці і фотомоделі з Кривого Рогу, дісталася роль спортсменки.

За сюжетом кліпу чотири подруги зустрічаються і протягом дня катаються по Києву на автомобілі під музику Михея, періодично роблячи зупинки, під час яких грають у футбол, гуляють, спілкуються, вечеряють на багажнику машини.


Коментарі