Український концерт Мериліна Менсона відкриє гурт Qarpa


Менеджери Мериліна Менсона обрали гурт, який відкриє концерт короля «шок-року» у Києві. Це буде київський гурт Qarpa.



Щоб отримати право заспівати на одній сцені зі всесвітньо відомим музикантом, колективу довелося подолати три етапи конкурсу, який влаштували організатори концерту. Одним з них було інтернет-голосування, в якому «Qarpa» перемогли з відривом у 400 голосів. На останньому етапі відбору вирішальне слово було за менеджментом Мериліна Менсона, який і затвердив колектив для розігріву. Загалом заявки на конкурс подало близько півсотні українських гуртів.

«Дуже вдячна фанам за підтримку і толерантність — стояли за нас горою, не піддаючись на провокації і троллінг, - сказала лідерка гурту Ірена Карпа. - Сподіваюся, що так само багато наших прихильників буде і на самому концерті. Ми з Артимом (гітаристом «Qarpa») любимо Менсона давно та ніжно. У нього і музика крута, і шоу, і образи.

Мерилін дійсно професійно “епатажний”. Його творчість зі змістом, з такою іронією, на яку мало хто здатен. Ну і крім всього іншого, Менсон ще й дуже... душевна і мила людина, яка у важку хвилину й за аспірином для незнайомців у гримерку збігає».

Концерт Мериліна Менсона в Києві відбудеться 20 грудня у столичному Палаці Спорту. 


Довідка

Гурт «Qarpa» (колишні назви «Fuck! Submarine», «Фактично Самі») існує з 1992 року. До складу колективу входять: вокалістка та автор текстів Ірена Карпа, гітарист Олег Артим, бас-гітарист Артур Данієлян, барабанщиця Ольга Чапкіна, віолончелістка Євгенія Смолянінова та ді-джей Original B. У дискографії гурту - 7 альбомів (найсвіжіший – «And I Made a Man»). На запитання «У якому стилі ви граєте?», музиканти відповідають: «У стилі секс-хоп і міррор денсінг».

Звідси

Коментарі