Металісти "JINJER" презентували новий відеокліп


Вчора, 20 листопада, група JINJER презентувала свій новий кліп на пісню «Scissors», що увійшла в ЕР «Inhale. Do not Breathe ».


Виробництво кліпу було покладене на плечі студії PiCoi. На питання, чому ж кліп вирішено було знімати на концерті, учасники групи відповідають:

«Scissors» - найбільш «металічна» пісня в нашому ЕР і нам дуже подобається виконувати її живцем. Крім того, ми не хотіли занадто сильно заморочуватися над зйомками цього кліпу - бережемо сили для релізу нового найпотужнішого синглу в 2013 році », - сказали музиканти в інтерв'ю порталу Moshpit.ru.

Знімальним майданчиком послужив концерт 20 жовтня у київському клубі «Бінго». У кліпі засвітилися учасники МегамасС і АННА. Так само музиканти відзначили надзвичайно дружню атмосферу, яка сприяла відмінному концерту і самій зйомці.

Довідка Музичної Країни

JINJER - female-fronted група з Горлівки (Донецька область, Україна). Грає в стилі progressive metalcore / groove metal.



"Jinjer" утворилися у 2008 році, коли до безіменного колективу з чотирьох музикантів приєднався вокаліст Макс Фатуллаєв. Група записала дебютний ЕР «OIMACTTA», який не отримав особливої ​​популярності. У 2009 році Jinjer опинилися на межі розпаду, коли Макс переїхав до США.

Після деякої перерви до групи приєдналася вокаліста Тетяна Шмайлюк. Перший концерт Jinjer відбувся 31.10.2009 в Горлівці. З тих пір склад групи змінився майже повністю.

У 2010 році Jinjer виклали в інтернет сингли «Hypocrites and Critics» і «Objects In Mirror Are Closer Than They Appear» які отримали позитивні відгуки і принесли групі першу популярність.

Склад:

Тетяна Шмайлюк - вокал
Дмитро Оксень - гітара
Роман Ібрамхалілов - гітара
Євген Костюк - бас
Олександр Козійчук - барабани


Коментарі