Deep Purple виступили в Києві (відео з концерту)


Deep Purple ще мають порох у порохівницях. Легендарні рокери запалили публіку на київському концерті.

Deep Purple знову завітали до України. Легендарний хард-рок гурт відіграв концерт у Києві в межах світового турне. Літак із музикантами приземлився в київському аеропорту за день до виступу. Стів Морс, Роджер Гловер, Ян Пейс та Ден Ейрі на чолі з фронтменом Яном Гілланом прилетіли з Росії, де вони відіграли концерти в Санкт-Петербурзі, Москві та Єкатеринбурзі.

Ян Гіллан, фронтмен гурту Deep Purple: «Ми раді бути в Києві знову. Але часу на прогулянку містом немає. Ми приїхали подивитися на людей, а не на визначні пам’ятки. Нас дуже добре зустріли минулого разу, сподіваємося, цьогоріч зустрінуть не гірше».

Фронтмен гурту не помилився. Київ зустрів «живу легенду» аншлагом. У концертному залі зібралися представники різних вікових і соціальних категорій. «Темно-лілові» підготували двогодинне шоу. І хоч жодної декорації і візуальних ефектів використано не було, результат виступу був вражаючим. Deep Purple потішили шанувальників хард-роковим гімном «Smoke on the water». Приспів композиції глядачі співали разом із колективом.

Ян Гіллан, фронтмен гурту Deep Purple: «Нам потрібні гарні слухачі-рокери. Саме цього ми чекаємо від наших концертів. Сподіваємося, ми ще повернемося до України. Зараз у нас буде три-чотири дні перерви, і ми продовжимо подорож Європою, відвідаємо Німеччину, Францію, і завершимо тур ближче до Різдва. А наступного року, десь у лютому-березні, ми випустимо новий альбом».

Слід зазначити, що райдер Deep Purple містив тридцять чотири сторінки. Головними вимогами рокерів були: якісне пиво та віскі, а також спеціальна артезіанська мінеральна вода.

Відео з концерту під катом

текст - m1.tv, фото - obozrevatel.com, відео - YouTube

Коментарі