Нове відео гурту Rock-H

Сьогодні закарпатський рок-гурт "Рокаш" презентував нове відео на пісню "Палиночка біла біла".


"Це не зовсім звичний кліп, а спільний проект з режисером Ярославом Турківським і оператором Ярославом Мончаком, - зазначається на офіційному сайті гурту. - Вперше ви майже не побачите у кліпі гурту Рокаш. Натомість сподіваємось проживете життєву драму разом з головним героєм".

За задумом режиссера Герой повинен був на початку історії прийти на сповідь і отримати покуту – розвезти людям щастя в бочці. По дорозі він зустрічає пристрасть, але біля будинку останнього адресата, який виявився ще й священником, що призначив йому покуту, він зустрічає свою кохану, і розуміє, що вона – жінка свяшенника. Ця зустріч стає переломною в його житті і він приймає рішення розкопати і ужити те щастя, яке він закопував всередину себе усе своє життя.. 

Довідка МК

Рокаш»  — закарпатський рок-гурт. Півфіналіст проекту «Свіжа кров» на телеканалі М1, лауреат фестивалю «Червона рута».

Свій стиль характеризують як рок з елементами академічної музики і закарпатського фольклору. Більшість пісень гурту —закарпатською говіркою, самі музиканти називають її “русинська бесіда”. Також є пісні літературною українською, англійською та французькою мовами.

Слово «Рокаш» на закарпатській говірці означає «гурт», «купа», «спільнота» і разом з тим має корінь «рок», позначаючи стиль музики колективу.

Коментарі