"Воплі Відоплясова" вперше їдуть в тур по Сибіру та Далекому Сходу



"Воплі Відоплясова" готуються до продовження серії спеціальних концертів на честь 25-ліття колективу. В далеку дорогу музикантів кличуть листи шанувальників з міст, куди ще не ступала нога українського рокера.


Навесні музиканти бурхливо святкували свій день народження на сценах багатьох російських міст (Пітер, Перм, Казань, Псков). Отримавши потік обурених листів від обійдених увагою фанатів із решти куточків неосяжної країни, колектив знову вирушає в подорож. У жовтні "Воплі Відоплясова" планують показати своє ювілейне шоу на Уралі, в Сибіру та на Далекому Сході. Також восени пройдуть виступи в Казахстані і Білорусі.

– Не зважаючи на начебто солідний вік колективу, ми все ще знаходимусь у фазі розвитку, – зазначає Олег Скрипка. – В рамках ювілейного туру ми вперше відвідали ряд міст, де на виступах зустріли не лише давніх шанувальників, але й численну молодь. До Сибіру та Далекого Сходу за весь цей час ми приїжджали всього кілька разів, та й то фрагментарно. Це буде наш перший повноцінний тур по цих регіонах, і ми налаштовані неодмінно підкорити серця сибіряків і, особливо, сибірячок, донести до них позитивний заряд українського рок-н-ролу.

Офіційний сайт "ВВ"

Коментарі